Merkityksellistä muotoilua

Design BOD on suomalainen, kansainvälisesti toimiva muotoilutoimisto. Suunnittelemme menestystuotteita asiakkaille, jotka haluavat konkreettisia tuloksia laadukkaan muotoilun avulla.

Olemme luoneet merkityksellistä muotoilua lukuisille eri toimialoilla toimiville, niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Palveluitamme ovat

  • Konseptointi
  • Teollinen muotoilu ja tuotesuunnittelu
  • Kaluste-, tila- ja pakkaussuunnittelu
  • Brändimuotoilu

Toimitamme luonnollisesti myös muotoiluun integroidut tuotekehityspalvelut (esimerkiksi mekaniikka-, rakenne-, elektroniikka- ja työkalusuunnittelu), alihankintapalvelut ja tuotteistamisen sujuvasti ja saumattomasti, kattavan yhteistyökumppaniverkostomme avulla.

Design BOD
info@designbod.fi
Y-tunnus: 2176492-3
Antti Ylisassi, Muotoilija, TaM
antti@designbod.fi
040 563 0944
LinkedIn
Teollinen muotoilija Antti Ylisassi on toiminut muotoilun opetustehtävissä, muotoilijana ja muotoilupäällikkönä mm. Düsseldorfissa, Tukholmassa ja Helsingissä. Monipuolinen muotoilija työskentelee niin tuotemuotoilun ja pakkaussuunnittelun kuin kaluste- sisustus- ja näyttelysuunnittelunkin parissa.

Useille suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille suunnitelleen muotoilijan töissä näkyvät suomalaisen muotoilun traditiot, selkeys ja puhtaat linjat sekä pohjoismainen demokraattisuus: hyvän muotoilun ei tarvitse olla kallista luksusta.

”On aina hienoa jos pystyy kiteyttämään oleellisen ja tekemään monimutkaisesta yksinkertaista, sillä silloin juttu yleensä toimii parhaiten niin käytettävyyden, visuaalisuuden kuin valmistettavuudenkin kannalta. Tärkeitä ovat myös toimivat, loppuun asti mietityt yksityiskohdat ja korkealaatuiset materiaalit. Kun nämä ovat kunnossa, tuote kestää aikaa ja käyttöä.”